Software și aplicații pentru editare audio-video

Software și aplicații pentru editare audio-video

FilmoraGo – Free Video Editor

Versiunea Android a editorului video Filmora este un editor liniar, dar care conține toate instrumentele elementare ale unui montaj. Utilizatorul are control complet asupra filmului realizat. Acesta poate include filme și fotografii din albumul camerei sau înregistrate cu ajutorul FilmoraGo, dar și importul din conturile proprii de Facebook și Instagram. Aplicația permite tăierea unui film, împărțirea lui în mai multe secvențe, reîncadrarea pe mai multe rezoluții și proporții ale ecranului, tranziții între secvențe, alterarea vitezei de redare (imagini accelerate sau încetinite), ajustarea culorilor, adăugarea de muzică, sunet și voice-over (comentariu). Nu foarte comod, nici foarte rapid, nici foarte precis, FilmoraGo este totuși un app care permite editarea completă a unui film.

PowerDirector Video Editor App

Power Director este o aplicație cu un nivel semiprofesional. Editorul propriu-zis permite montaj multiliniar/multilayer, cu mai multe canale de imagine și sunet, ceea ce asigură utilizatorului un control total asupra filmului rezultat. Funcțiile automate sunt reduse, dar sunt prezente altele cu o valoare artistică mai mare (revers, croma key, slow motion, efecte speciale).

Quik – Free Video Editor for photos, clips, music

Quick este un editor liniar foarte ușor de utilizat, cu unelte și preseturi intuitive. Este foarte bun pentru primele teste făcute de un utilizator începător. Totuși, gradul redus de customizare îl face inutilizabil în realizarea unei producții video de calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.